2016. ápr 21.

Royal Green Rice & Coconut drink

írta: MediLine
Royal Green Rice & Coconut drink

A Royal Green ezúttal egy igazán finom kókuszos rizsitallal készült számodra, mely kristálytiszta forrásvíz, valódi olasz bio rizs és kókuszpüré találkozásából született. Ez a kókuszos ital olyan jól sikerült, hogy nem csak tejhelyettesítőként ajánljuk, hiszen önmagában is megállja a helyét! 
royal_green_coconut_rice_drink_1.jpg

Szerintünk jól behűtve a legfinomabb, de számtalan egyéb módon felhasználhatod. Fogyaszthatod akár meleg reggeli italként, ízesítheted vele a kávédat, teádat, készíthetsz belőle turmixot, a müzlidet is meglocsolhatod vele. Desszertek, sütemények és szószok elkészítésekor is segítségedre lehet. De lássuk, hogy miből is készül ez a sokféleképpen felhasználható ez a növényi italkülönlegesség:

Kristálytiszta forrásvíz

Mivel ennek a finom italnak az alapja víz, a Royal Green úgy döntött, hogy egy igazán tiszta forrásvizet használ fel legújabb kókuszos rizsitalához. Olaszországban, 450 méterrel a tengerszint felett leltek rá erre a természetesen alacsony nátriumtartalmú, kristálytiszta vízre, mely harmonikus ásványi anyag tartalmával tökéletes alapját képezi a kókuszos rizsitalnak.

Kiváló minőségű bio rizs

A Royal Green Olaszországból származó biogazdaságban termesztett, kiváló minőségű rizst használt fel a Rice & Coconut drink újdonságához. Megfelelő arányban találhatóak benne a rostok, a szénhidrátok, fehérjék, B-vitamin, és bőségesen tartalmaz olyan ásványi anyagokat, mint a kálium és a foszfor. A rizs szinte alig tartalmaz cukrot, zsírt és sót, ezért az ital tökéletes kiegészítője lehet egy diétának, vagy az egészségtudatos táplálkozásnak.

Hozzáadott ízesítőktől és aromáktól mentes kókuszpüré

A Royal Green Rice & Coconut drink friss kókuszpürét tartalmaz, amely nemcsak egészséges frissítő, zamatos, krémes ízével a trópusi hangulatba röpíti fogyasztóját. A kókuszpüré valóban 100%-ig kókuszból készült, és nem tartalmaz sem aromákat, sem mesterséges ízesítőket.

A Royal Green Rice & Coconut drink az ideális kókuszos rizsital:bio

  • 100% bio
  • laktóz- és gluténmentes
  • kristálytiszta forrásvíz az alapanyaga
  • kiváló minőségű biorizst tartalmaz
  • ízesítőktől és aromáktól mentes kókuszpürével készült
  • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • kiváló minőségű és ízletes tejhelyettesítő
  • vegánok számára is fogyasztható

Kóstold meg kedvenc zabpelyheddel, tölts egy pohárral reggelid mellé! Tedd vele változatossá süteményeid és alkoss új, egzotikus desszerteket!

Szólj hozzá

bio kókusz gluténmentes vegetáriánus laktózmentes vegán hozzáadott cukor nélkül tejhelyettesítő rizsital Royal Green